Connect with us

Ποδόσφαιρο

AEK Betsson BC: Πληρώθηκαν οι οφειλές και επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Λύση, έστω και προσωρινού χαρακτήρα, έδωσε για ακόμα μία φορά ο Μάκης Αγγελόπουλος, στα πολλά εσωτερικά ζητήματα που ταλανίζουν την φετινή AEK Betsson BC.


Συγκεκριμένα, μετά τη νέα αποχή των παικτών από τις ομαδικές προπονήσεις – τρίτη φορά προβαίνουν σε αυτή την ενέργεια τον τελευταίο μήνα – λόγω οφειλών και καθυστερήσεων στις πληρωμές, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, κατέβαλε μέρος των δεδουλευμένων , αλλά και τη δόση που έπρεπε να δοθεί.

Όπως συνέβη λοιπόν και στις δύο προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, αναμένεται οι παίκτες να λύσουν το «εμπάργκο» της αποχής και να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, μόλις φυσικά δουν τα χρήματά τους στον λογαριασμό τους.

Να θυμίσουμε πως ανάμεσα στους παίκτες, υπήρξε ακόμα και η σκέψη να μην κατέβουν στα ματς των playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό – δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ημερομηνίες -, αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Είναι το τρίτο πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν και το πήρε η ΑΕΚ»

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Φανταστική χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο περιχαρής Ραζβάν Λουτσέσκου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως άπαντες στην ομάδα νιώθουν περήφανοι γιατί πέτυχαν κάτι μοναδικό.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός θυμήθηκε εκείνο το περίφημο ντέρμπι του 2018 στην Τούμπα με την ΑΕΚ, λέγοντας πως όσο είναι στον πάγκο του «δικέφαλου του βορρά» έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και όχι 2, αφού του έκλεψαν το ένα και το έδωσαν στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου:

Advertisement

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω χαρά, ευτυχία… Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τεράστιο αρνητισμό. Λίγοι μας έδιναν πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή κατάκτησης του τίτλου. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, αλλά κάθε παιχνίδι που παίξαμε μας έδωσε κάτι. Μας χαλύβδωσε, μας έδωσε ψυχολογία και μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του γκρουπ. Φτιάξαμε τη νοοτροπία και δεν σταματήσαμε ποτέ να τα παρατάμε», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το πιο εντυπωσιακό από τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε:«Είναι το τρίτο πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν και το πήρε η ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωτάθλημα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έγινε. Το δεύτερο δεν κατάφεραν να μας το πάρουν. Αν κάποιος μπει στο σπίτι σου και σε κλέψει είναι δύσκολο για σένα. Υπήρξε μια τεράστια πηγή αδικίας, η οποία μας έδινε δύναμη. Για σήμερα είναι μια φανταστική μέρα γιατί ήταν πιο δύσκολο αυτό το πρωτάθλημα. Μαζί με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη δεν ήταν εύκολο να παίζεις κάθε τρεις-τέσσερις μέρες γιατί σου παίρνει ενέργεια, τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Αυτό ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας. Το συναίσθημα να νιώσεις περήφανος γιατί γράφεις ιστορία είναι μοναδικό. Πήγαμε στους οκτώ της Ευρώπης, πήραμε το πρωτάθλημα, αντέξαμε ένα καθεστώς πίεσης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Κετσετζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έκανε τα λιγότερα δώρα και πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, του αξίζουν συγχαρητήρια»

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Το σχόλιο του στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την… πικρή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία και την ολοκλήρωση της φετινής Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής, έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αφού σχολίασε τα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λαμία στην OPAP Arena, ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέφερε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίκαια έφτασε μέχρι την κατάκτηση του φετινού τίτλου, αφού έκανε τα λιγότερα δώρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του και ήταν ο πιο σταθερό διεκδικητής, ενώ ξεκαθάρισε ότι του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εκπληκτική υπέρβαση που έκανε με το 4/4 στα ντέρμπι των τελευταίων αγωνιστικών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι έχει κλείσει ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, στάθηκε στο ενδιαφέρον για Μπρινιόλι και Γιαννούλη, ενώ μίλησε και για τις πιθανές αποχωρήσεις των παικτών των οποίων ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους

Advertisement

Ακούστε το ηχητικό:

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Αλμέιδα: «Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια – Έχω ήδη πάρει τις αποφάσεις για την ΑΕΚ της νέας σεζόν»

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά την… πικρή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική των playoffs έκανε ο Ματίας Αλμέιδα, εκφράζοντας τη μεγάλη του απογοήτευση για την απώλεια του τίτλου, αλλά ξεκαθαρίζοντας ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για την Ένωση της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:


Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει ένα ματς ή μια στιγμή που στέρησε τον τίτλο ή υπήρχαν μικρά πράγματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν:«Θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, τους παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο. Έχω δει όλα αυτές τις μέρες, όλα τα λάθη που κάναμε, τα χιλιόμετρα που τρέξαμε, όλα τα παιχνίδια και το πως παίξαμε. Υπήρξαν κάποιες στιγμές κλειδιά. Έχω μάθει στη ζωή μου να δέχομαι. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας. Έχουμε πολλά να κοιτάξουμε. Αυτά τα δύο χρόνια η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστική ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα συνεχίσει έτσι. Είναι μια χρονιά που λειτουργεί ως μεγάλο μάθημα».

Για το αν η ΑΕΚ χάνει ένα δικό της πρωτάθλημα εξαιτίας των πολλών γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά:«Ο πατέρας μου αν δεν είχε κολλήσει κόβιντ θα ήταν ζωντανός. Δυστυχώς. Είναι ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά γκολ που σκοράρεις λόγω των προσόντων σου. Όταν τελειώναμε τα ματς εδώ γίνονταν ερωτήσεις για το ότι κάνουμε ευκαιρίες και δεν βάζουμε γκολ. Αυτό δεν ήταν το λάθος γιατί βάλαμε περισσότερα γκολ από πέρυσι. Αλλά ήταν μια πραγματικότητα. Ότι δεχθήκαμε περισσότερα από τα διπλάσια γκολ από πέρυσι. Λίγα γιατί τα κατάφερναν οι αντίπαλοι και πολλά από δικά μας λάθη. Όταν στο ποδόσφαιρο κάνεις τόσα πολλά λάθη είναι δύσκολο να φτάσεις στην τελευταία αγωνιστική όπως εμείς. Αυτό θα χρησιμεύσει ως μάθημα. Σε αυτούς που μας αρέσει να κερδίζουμε θέλουμε την τελειότητα. Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να κερδίζουν μια φορά στη ζωή τους. Εγώ αρρωσταίνω όταν χάνω. Όταν βλέπουμε να γίνονται συνεχόμενα λάθη δεν μένει κάτι άλλο από το να δούμε τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. Πολλά λάθη κατέληξαν σε γκολ, πολλά ματς που μας γύρισαν το αποτέλεσμα ενώ προηγούμασταν και πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά. Πολλά λάθη. Αλλά παρόλα αυτά φτάσαμε ως το τέλος με πολλές πιθανότητες. Αν ο αντίπαλος που κέρδισε σήμερα έφερνε μια ισοπαλία θα ήμασταν εμείς πρωταθλητές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Πρέπει να σκεφτούμε αυτό που θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Μένει να δεχθούμε την ήττα, αλλά ταυτόχρονα λέω ότι ήταν μια καλή χρονιά σε πολλούς τομείς. Δεν είναι εύκολο να έχεις ένα γκρουπ δυο σερί χρονιές ανταγωνιστικό. Υπάρχουν παίκτες που τελειώνει το συμβόλαιό τους τώρα. Τόσο η διοίκηση, όσο και εγώ, δώσαμε την δυνατότητα σε όλους τους παίκτες».

Advertisement

Για το πώς ήταν το συναίσθημα να περιμένει το αποτέλεσμα ενός άλλου αγώνα για να πανηγυρίσει και αν του έχει ξανασυμβεί:«Δεν μου είχε συμβεί ποτέ αυτό. Ως ποδοσφαιριστής μου είχε συμβεί με τη Λάτσιο περιμένοντας το αποτέλεσμα της Γιουβέντους με την Περούτζια. Ως προπονητής όμως όχι. Έβλεπα το παιχνίδι και είχα πει στο σταφ να έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρούμε την εξέλιξή του. Είχαμε δώσει όμως πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι δύσκολο. Η ομάδα έπαιξε σήμερα όπως συνηθίζει και τα δύο παιχνίδια που έπρεπε να παίξει έτσι δεν έπαιξε. Σε αυτό το χρονικό σημείο είναι πολύ σημαντικό να έχεις πολλούς βαθμούς πριν τα πλέι οφ. Εμείς είχαμε πάρει σημαντικούς βαθμούς σε όλα τα ντέρμπι αλλά δώσαμε πολλές ισοπαλίες πολύ εύκολα».

Για το πόσο εύκολο είναι να πάρεις γρήγορα αποφάσεις για τη νέα σεζόν και καθαρά ποδοσφαιρικά πόσο σκληρές μπορεί να είναι αυτές οι αποφάσεις:«Τις έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις. Δεν θα άλλαζε κάτι αν παίρναμε το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για έναν στόχο και ένα πρότζεκτ. Το έχω ξεκάθαρο που θέλω να φτάσω. Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει το μέλλον που θα προσπαθήσουμε να έχουμε».

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές:«Σπάνια μπαίνω στα αποδυτήρια μετά τα παιχνίδια. Γιατί είναι το δικό τους μέρος. Και οι ηγέτες θα πρέπει να μιλάνε εκεί μέσα. Υπήρξα ποδοσφαιριστής και με ενοχλούσε όταν κάποιος από το σταφ έμπαινε για να ακούσει τι λένε οι παίκτες. Δεν μπαίνω στα αποδυτήρια που προπονούνται. Είναι ιερός τόπος. Πρέπει εκεί να δημιουργήσουν ένα σύνολο όπου θα κάνουν και κριτική για τον προπονητή. Εγώ τους έχω δώσει τον χώρο και τους έχω δώσει να καταλάβουν πως ζω εγώ το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος. Δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος. Κάθε παίκτης της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία κάθε μέρα να έρθει και να μου πει ότι αισθανόταν στο γραφείο μου. Λίγες φορές έχω μπει στα αποδυτήρια. Είχα μιλήσει πριν. Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είχα πει τι επρόκειτο να συμβεί αυτή τη χρονιά και κάθε μέρα μιλούσα στους παίκτες γι’ αυτά που έβλεπα και αισθανόμουν. Είχαμε καθημερινή επαφή. Υπάρχει αυτός που καταλαβαίνει και ερμηνεύει. Αυτός που θέλει να ακούσει και αυτός που δεν τον ενδιαφέρει. Όπως στη ζωή. Εγώ δεν σταματάω να επιμένω στον διάλογο. Τα είχαμε πει αυτά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας».

Advertisement

Για το αν δυνάμωσε κι άλλο φέτος η σχέση του με τον κόσμο της ΑΕΚ:«Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο χάνεις περισσότερα από αυτά που κερδίζεις. Σε λίγους συμβαίνει το αντίθετο. Τις νίκες τις διασκεδάζουμε και στις νίκες πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία. Έχει να κάνει με την ταπεινότητα για να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι. Οι ήττες δείχνουν την ανθρώπινη μιζέρια, εκείνων που περιμένουν τη στιγμή. Είμαι ευτυχής για αυτή την ομάδα γι αυτό η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια. Ήξερα ότι ερχόταν και θα το χάναμε από τα χέρια μας. Και αν και τις χρειάζομαι τις διακοπές, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω από αύριο. Για την επόμενη χρονιά από τώρα μπορώ να πω ότι θα είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα. Και ο κόσμος μας έχει μια μοναδική ενέργεια και δεν θα κουραστώ να το λέω. Γι’ αυτό ήθελα και ευχόμουν να πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος για τον κόσμο, για το σταφ, για τη διοίκηση, για τους παίκτες για κάθε υπάλληλο του κλαμπ. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια οικογένεια και αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς. Είμαι πεπεισμένος».

Για το πότε θα μιλήσει με τη διοίκηση για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν:«Είχαμε πολλές συναντήσεις μέσα στη χρονιά Μιλάγαμε. Περιμέναμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτές τις μέρες θα ξαναβρεθούμε να ξαναμιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα για να δούμε πως θα σχεδιάσουμε το μέλλον. Αλλο ένα πράγμα που μου αρέσει στο κλαμπ είναι ο διάλογος που κάνουμε. Χτίζουμε μαζί και αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν το βρίσκεις».

Για το ότι ο Λιούμπισιτς δεν πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια: «Μίλησα μαζί του πριν δύο μέρες. Όταν κάποιος μιλάει για το μέλλον, είναι ένας παίκτης που ήρθε εδώ. Ένας παίκτης που ήταν μέλος μιας περιοχής που έχει πολλούς ποδοσφαιριστές. Ήρθε όταν η ομάδα ήταν πρώτη. Είναι ένας παίκτης που έπρεπε να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Συμμετείχε σε διάφορα παιχνίδια ως αλλαγή. Στα τελευταία ματς οι αλλαγές που έγιναν ήταν πιο επιθετικογενείς. Μίλησα μαζί του για να είναι ήρεμος και ήσυχος. Εγώ του είχα πει να έρθει. Το σημερινό παιχνίδι ήταν για να δείξει το μέλλον. Δεν είναι ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα επειδή δεν έπαιξε ο Λιούμπισιτς. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο. Αλλιώς θα το έλεγα εγώ ο ίδιος. Αν υπήρξε κάτι περίεργο πάντα οι παίκτες μπορούσαν να μου μιλήσουν. Ένα μέρος του ποδοσφαίρου είναι οι παίκτες να εκμεταλλευτούν τις στιγμές. Τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν τη σκέψη μου. Αλλιώς δεν θα ήμνουν εδώ. Αν ο αντίπαλος τελείωνε με ισοπαλία τώρα θα γιορτάζαμε και κανείς δεν θα μίλαγε για τον Ρόμπερτ. Όσοι θέλουν να δηλητηριάσουν τις δικές μας σελίδες καλύτερα να γράφουν σε άλλες».

Advertisement

Για το αν του χρόνου η Ευρώπη θα είναι βασικός στόχος:«Είναι ένας στόχος, αλλά επίσης να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ένας προπονητής έρχεται όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όταν ήρθα εγώ ήρθα με την ομάδα 5η. Η ΑΕΚ πλέον τα δυο αυτά χρόνια έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς. Γενικά έχουμε πάει καλά, αν είχαμε κατακτήσει τον τίτλο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι δύσκολο να συμβιβάζεις τα πάντα. Υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Και κάποιες φορές δεν έρχεται αυτό που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι ο Πήλιος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής:«Ήθελα να τον προστατεύσω από την πίεση. Είναι ένα παιδί που είναι μήνες στο κλαμπ και η απόφαση ήταν να προσπαθήσω να βάλω τους παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Σίγουρα εγώ ως προπονητής κάνω και λάθη. Αλλά πιστεύω και ότι ο Χατζισαφί τα πήγε καλά».

Για το αν θα προσέγγιζε κάποιο παιχνίδι διαφορετικά:«Κατά τη διάρκεια των πλέι οφ υπήρξε η πρόθεση να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο αλλά δεν υπήρξε ο χρόνος. Υπήρξαν πολλές διακοπές, ήταν περίεργα τα πλέι οφ. Μετά όταν παίζαμε στην Ευρώπη δεν είχαμε χρόνο για προπονήσεις. Την προετοιμασία ξεκινήσαμε με 14 παίκτες, την πρώτη χρονιά την έκανα με όλο το ρόστερ. Χρειάζομαι να έχω όλο το ρόστερ στην προετοιμασία, πιστεύω στη δουλειά και η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό με τις Εθνικές και τις διοργανώσεις μας έκανε να αλλάζουμε τον τρόπο προπόνησης. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν είχαμε πάρει τον τίτλο. Είχαμε επίσης πολλούς τραυματισμούς. Μια προετοιμασία είναι η βάση, είναι θεμελιώδης, είναι σημαντικό να είναι παρόντες όλοι στην προετοιμασία. Τον Ιανουάριο επίσης έφυγαν παίκτες για τις Εθνικές τους. Κάποια στιγμή όταν γύρισε ο Λιβάι, είχα σκεφτεί να τον χρησιμοποιήσω μαζί με τον Πόνσε Αλλά θα έπρεπε να αλλάξω το πίσω μέρος της ομάδας, να βγάλω έναν από τους μέσους. Κάποιες φορές όμως κάνεις μια αλλαγή και βγαίνει, άλλες όχι. Αλλά το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή».

Advertisement

Για τις θέσεις που θα προσπαθήσει να ενισχυθεί η ομάδα: «Όχι ακόμα. Πρέπει να το αναλύσουμε καλά και να δούμε σε ποιες θέσεις θα χρειαστούμε ενίσχυση».

Για το αν σκέφτεται κάποιο εναλλακτικό πλάνο παιχνιδιού την επόμενη σεζόν: «Πέρυσι όταν τελείωσε το πρωτάθλημα κάποια άτομα μου είπαν ότι αν επέλεγα να συνεχίσει η ομάδα να παίζει με τον ίδιο τρόπο ότι θα μας είχαν αναλύσει οι αντίπαλοι. Πάντα πρέπει να είσαι ευέλικτος. Για να είμαστε ευέλικτοι θα πρέπει να ξέρουμε ποιους παίκτες υπολογίζουμε, τι χαρακτηριστικά έχουμε και εκεί θα δούμε τι στυλ παιχνιδιού θα έχουμε. Στην ΑΕΚ υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στυλ. Όταν κάνουμε λάθος φαίνεται. Φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι που δεν είδαμε μια ΑΕΚ επιθετική. Δεν είδαμε μια ΑΕΚ που όλοι τρέχουν και παίζουν. Μετά όταν αναφέρουν κάποιο σύστημα, ο Μενότι είχε πει ότι αυτά είναι νούμερα τηλεφώνου. Σήμερα το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Με τι στυλ παίζει ο Αντσελτότι; Δεν το ξέρεις. Μπορεί να υπάρχει ένα σύστημα, αλλά εγώ πιστεύω στο πάθος, στην ενέργεια, στην αγάπη και στην όρεξη. Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική. Αυτή είναι η στρατηγική που σου δίνει τη δύναμη να παλέψεις με κάθε ομάδα. Να παίζεις απέναντι στην Μπράιτον με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι το στυλ της ΑΕΚ και υπήρξαν λίγα παιχνίδια που δεν φάνηκε».

Για το αν υπήρχε ένα ματς που θα θυσίαζε το στυλ της ΑΕΚ φέτος όπως το έκανε πρόσφατα ο Αντσελότι:«Φυσικά αν είχα τον Βινίσιους και άλλους. Θα πέταγες την μπάλα μπροστά και θα έβρισκαν τη λύση. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Όλοι οι προπονητές έχουμε διαφορετικούς τρόπους και παίζουμε σε διαφορετικά πρωταθλήματα».

Advertisement

Για το αν ο σχεδιασμός της ομάδας θα γίνει με προτεραιότητα σε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία:«Είναι ένα μάθημα. Εμείς στην Ευρώπη ήμασταν ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε ακριβά τα λάθη που κάναμε. Η Ευρώπη είχε αντανάκλαση και στο πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια χρονιά που λειτουργεί ως μάθημα σε όλους τους τομείς σε όλους μας».

Continue Reading
Advertisement
Ποδόσφαιρο8 λεπτά πριν

Λουτσέσκου: «Είναι το τρίτο πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν και το πήρε η ΑΕΚ»

Ποδόσφαιρο16 λεπτά πριν

Κετσετζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έκανε τα λιγότερα δώρα και πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, του αξίζουν συγχαρητήρια»

Ποδόσφαιρο30 λεπτά πριν

Αλμέιδα: «Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια – Έχω ήδη πάρει τις αποφάσεις για την ΑΕΚ της νέας σεζόν»

Ποδόσφαιρο53 λεπτά πριν

Η 2η έκδοση του ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ξεπέρασε τον μύθο του 2019

Ποδόσφαιρο53 λεπτά πριν

Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας στην OPAP Arena

Ποδόσφαιρο1 ώρα πριν

Η αγωνία των παικτών της ΑΕΚ και οι αντιδράσεις στη χαμένη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ για τον Άρη

Ποδόσφαιρο1 ώρα πριν

Stoiximan Super League: Η τελική βαθμολογία του συγκλονιστικότερου πρωταθλήματος της ιστορίας!

Ποδόσφαιρο1 ώρα πριν

Τσακίρης: «Στην Τούμπα έχασε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Όμορφη περιπέτεια με άσχημη κατάληξη η σεζόν φέτος»

Ποδόσφαιρο1 ώρα πριν

Αλμέιδα: «Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ»

Ποδόσφαιρο1 ώρα πριν

Σκόραρε με κεφαλιά ο Πόνσε, αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Γιόνσον!

Ποδόσφαιρο2 ώρες πριν

Έκλεισε τη σεζόν με τριάρα, αποθεώθηκε, αλλά έμεινε με άδεια χέρια η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο2 ώρες πριν

Η Χρυσή Βίβλος της Σούπερ Λίγκας: Τέταρτο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Αγραβάνης για το τρίποντο μπροστά στον Φαλ: «Όταν βλέπεις όλη μέρα Ναν και Ant-man…»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Το μακρινό ευρωπαϊκό ταξίδι είχε τελικά μόνον οφέλη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Τα διλήμματα του Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο5 ημέρες πριν

Οι αριθμοί του Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το αήττητο της Ένωσης στο Φάληρο και η συντριπτική υπεροχή των Πειραιωτών στα γκολ

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Αλμέιδα: «Το χειρότερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα εγώ στην ΑΕΚ – Σήμερα δεν θα κοιμηθώ»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Τσακίρης: «Πώς θα εγγυηθεί ασφάλεια η Αστυνομία με χιλιάδες οπαδούς, όταν δεν μπόρεσε με 100 Κροάτες;»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Μουκουντί για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Τσακίρης: «Ο στόχος για διπλό στο Φάληρο υπήρχε και πριν το 2-0 της Τούμπας – Τα ματς… αίμα και άμμος πάνε στον Αλμέιδα»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Κετσετζόγλου: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός, φάνηκε η έλλειψη ρυθμού της ΑΕΚ – Όποιος έπαιρνε το πρωτάθλημα, θα ήταν δίκαιο»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια στη Ν. Φιλαδέλφεια εν όψει τελικού»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ δεν περιμένει κάτι στην Τούμπα, μόνο να ξεκαθαρίσει ο διεκδικητής – Εκτιμούν ότι θα υπάρξει νικητής»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Στον πόντο από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ και υπόθεση «δικεφάλων» ο τίτλος – Παρέμεινε 4ος ο Ολυμπιακός!

Copyright © 2023 olaaek.gr