Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κομμάτι της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος και το πώς αυτή επηρεάζει την ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως τώρα, μετά την ήττα (αλλά και τον τρόπο που αυτή ήρθε) της «Ένωσης» από τον ΠΑΟΚ, το μεγάλο διάστημα διακοπήςκάνει καλό στους «κιτρινόμαυρους». «Χρειάζεται να καθαρίσει λίγο το μυαλό μετά από μια τέτοια ήττα, όπως ήρθε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, σχολιάζοντας τη χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ, τόνισε ότι περίμενε ένα 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχης επιβολής της «Ένωσης» με το πρώτο.

Advertisement

Σε ό, τι αφορά, δε, τη διαχείριση του Ματίας Αλμέιδα από τον πάγκο εξήγησε πως «οι αλλαγές ήταν άριστες, αλλά καμία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποδόσφαιρο

Απονομή απόψε σε Τούμπα η OPAP Arena

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Γύρω στις 22:00 θα γνωρίζουμε τον πρωταθλητή μετά το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ με νίκη επί του Άρη κατακτά τον τίτλο, ενώ αν αφήσει βαθμούς στο «Βικελίδης», θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ με νίκη επί της Λαμίας να πάρει το πρωτάθλημα και πάλι.

Η λίγκα έχει μεριμνήσει ώστε απόψε να μην έχουμε μόνο πρωταθλητή, αλλά και απονομή. Οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος έχουν καταστρώσει σχέδιο, προκειμένου αν ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, να ακολουθήσει η στέψη του μπροστά στο κοινό του, στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ αν η ΑΕΚ χαμογελάσει τελευταία, τότε θα σηκώσει την κούπα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΟΚ»

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Δίκαια χαρακτήρισε την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή της Stoiximan Super League μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Νταμπίζας. Ο παλαίμαχος αμυντικός σχολίασε την πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά» και τι περιμένει να δει στο αποψινό ντέρμπι με τον Άρη, ενώ μίλησε και για τις πορείες ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά, ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Η αίσθηση του ανταγωνισμού ως το τελευταίο σφύριγμα είναι υγεία και πρέπει να το απολαμβάνουμε γιατί είναι κάτι που μας είχε λείψει. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως την τελευταία διετία».

Advertisement

-την πορεία του ΠΑΟΚ: «Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά ξεπέρασε τις κρίσεις που αντιμετώπισε. Αν αναλογιστούμε πως έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, τότε δικαιωματικά είναι στην πρώτη θέση και έχει την κατάσταση στα χέρια του. Έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Δείχνει μια προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του αγώνα και της περιόδου που αγωνίζεται».

-το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ που κρίνει το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω πως θα παρεκκλίνει από το πλάνο των τελευταίων αγώνων και θα προσπαθήσει με άμεσο ποδόσφαιρο να απειλήσει. Ο Άρης θα παίξει με στόχο να είναι τακτοποιημένος στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπήσει στη μετάβαση. Πιστεύω πως θα πάμε σε πολλές μονομαχίες».

-την πορεία της ΑΕΚ: «Είχε την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με πέρσι και το ίδιο πλάνο σε όλα τα παιχνίδια. Της έλειψε σε κάποια σημεία η διάρκεια και ότι δεν μετέτρεψε την απόδοση σε αποτελέσματα σε κάποιες περιπτώσεις. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας και φτάνοντας στο τέλος γνώρισε αυτές τις ήττες που την έφεραν στη δεύτερη θέση. Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις αποτυχημένη τη σεζόν της ΑΕΚ αν τελικά δεν πάρει το πρωτάθλημα. Απλώς νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε περισσότερες μεσοεπιθετικές λύσεις σε όλη τη σεζόν».

Advertisement

-την πορεία του Ολυμπιακού: «Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ήταν σωσίβιο στη φετινή σεζόν, γιατί ότι παλεύει για την τρίτη θέση και εκτός Κυπέλλου δεν είναι επιτυχία για ομάδα με τέτοια ονόματα και τέτοιον προϋπολογισμό. Με την έλευση του Μεντιλίμπαρ έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει κάνει την πορεία ως τον τελικό του Conference League. Είναι μια διοργάνωση που μας ταιριάζει, δεν είμαστε ούτε για Champions League φυσικά, ούτε ακόμη για Europa League».

-την πορεία του Παναθηναϊκού: «Η αλλαγή προπονητή δεν βγήκε στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι αποτυχημένη η χρονιά, γιατί το ρόστερ είχε ποιότητα και είχε μεγάλο προϋπολογισμό. Έχει το σωσίβιο του Κυπέλλου για να κλείσει καλά τη χρονιά, αλλά δεν υπάρχει η ίδια ευφορία με τους άλλους τρεις αντιπάλους που έχει να ανταγωνιστεί. Θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις με ειδικό βάρος και ποδοσφαιρικά κριτήρια για τη συνέχεια».

Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Τσακίρης: «Στιγμή αποθέωσης για ΑΕΚ και Αλμέιδα, τα δεδομένα για Αραούχο»

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει πάρα πολύς κόσμος και αρκετοί άνθρωποι από αυτούς δεν θα μπουν στο γήπεδο. Είναι μία εικόνα που θυμίζει την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι οπαδοί θέλουν να αποθεώσουν την ομάδα τους, με μία καλή εικόνα στο γήπεδο, και παράλληλα να ελπίζουν σε γκέλα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, για να πανηγυρίσουν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Μία ΑΕΚ που πάει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά, ήταν η βασική διεκδικήτρια, και ο κόσμος έρχεται για να πανηγυρίσει ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα με την Λαμία, σίγουρα θα υπάρχει ενημέρωση από τον πάγκο ή την… εξέδρα, περιμένοντας όλοι ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τον Άρη. Η ΑΕΚ για πρώτη φορά θα βρεθεί σε μία αντίστοιχη συνθήκη μετά από πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

Advertisement

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ανοικτό το έχω ακόμα το θέμα του Αραούχο. Και είναι πολύ ακόμα. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Σέρχιο θα αποχαιρετήσει τον κόσμο. Μπορεί να το κάνει, επειδή δεν θα ξέρει ποια θα είναι η έκβαση των επαφών του με τη διοίκηση. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ΑΕΚ, ούτε στην εισήγηση του Αλμέιδα, οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και αν έδινα κάπου πιθανότητες θα ήταν για την παραμονή του. Έχουμε αρκετά θέματα να δούμε από Δευτέρα, όπως τη συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα, που θα μάθουμε αρκετά πράγματα και εκεί».

Continue Reading
Advertisement
Ποδόσφαιρο2 ώρες πριν

Απονομή απόψε σε Τούμπα η OPAP Arena

Ποδόσφαιρο2 ώρες πριν

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΟΚ»

Ποδόσφαιρο2 ώρες πριν

Τσακίρης: «Στιγμή αποθέωσης για ΑΕΚ και Αλμέιδα, τα δεδομένα για Αραούχο»

Ποδόσφαιρο3 ώρες πριν

ΑΕΚ: «Όλοι στο πλευρό της ομάδας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με αίσθημα ευθύνης»

Ποδόσφαιρο6 ώρες πριν

Μήνυμα πίστης και ελπίδας για την ΑΕΚ από τον Σιμόες

Ποδόσφαιρο6 ώρες πριν

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα τίτλου 65-35 ο ΠΑΟΚ-Έχει προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν»

Ποδόσφαιρο7 ώρες πριν

Φινάλε στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα-Τα σενάρια για τίτλο, κατάταξη και ευρωπαϊκά εισιτήρια

Μπάσκετ8 ώρες πριν

ΑΕΚ Betsson: Ο απολογισμός της σεζόν 2023/24 και η επόμενη ημέρα

Ποδόσφαιρο8 ώρες πριν

Stoiximan Super League: Ώρα στέψης και η Λεωφόρος της… Ευρώπης

Ποδόσφαιρο8 ώρες πριν

ΑΕΚ-Λαμία: Για τη δουλειά της στη γιορτή της Φιλαδέλφειας η «Ένωση», εν αναμονή των… ευχάριστων από Θεσσαλονίκη!

Μπάσκετ17 ώρες πριν

Ο Γιώργος Χήνας αποχώρησε από την ΑΕΚ, που θα έχει κι άλλες απώλειες

Ποδόσφαιρο17 ώρες πριν

ΑΕΚ: Παρελθόν μετά από 14 χρόνια ο Χήνας – Τα σενάρια που «παίζουν» για τον ρόλο του Σάκοτα

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Αγραβάνης για το τρίποντο μπροστά στον Φαλ: «Όταν βλέπεις όλη μέρα Ναν και Ant-man…»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Το μακρινό ευρωπαϊκό ταξίδι είχε τελικά μόνον οφέλη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Τα διλήμματα του Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Οι αριθμοί του Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το αήττητο της Ένωσης στο Φάληρο και η συντριπτική υπεροχή των Πειραιωτών στα γκολ

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Αλμέιδα: «Το χειρότερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα εγώ στην ΑΕΚ – Σήμερα δεν θα κοιμηθώ»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Τσακίρης: «Πώς θα εγγυηθεί ασφάλεια η Αστυνομία με χιλιάδες οπαδούς, όταν δεν μπόρεσε με 100 Κροάτες;»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Κετσετζόγλου: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός, φάνηκε η έλλειψη ρυθμού της ΑΕΚ – Όποιος έπαιρνε το πρωτάθλημα, θα ήταν δίκαιο»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Μουκουντί για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια στη Ν. Φιλαδέλφεια εν όψει τελικού»

Ποδόσφαιρο7 ημέρες πριν

Τσακίρης: «Ο στόχος για διπλό στο Φάληρο υπήρχε και πριν το 2-0 της Τούμπας – Τα ματς… αίμα και άμμος πάνε στον Αλμέιδα»

Ποδόσφαιρο5 ημέρες πριν

Κετσετζόγλου: «Θα πάει με τους πιο βασικούς όλης της σεζόν η ΑΕΚ στο Φάληρο»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Αυλαία στα Playoffs με Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Περιστέρι bwin-Κολοσσός Ρόδου

Copyright © 2023 olaaek.gr