Connect with us

Μπάσκετ

ΑΕΚ Betsson: Χωρίς Χόλινς κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνει αποχή ο Αμερικανός

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυσαρέσκειά του για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ Betsson με τις καθυστερήσεις των πληρωμών αποφάσισε να δείξει ο Όστιν Χόλινς, κάνοντας αποχή από τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24).

Να σημειώσουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ μετράει φέτος 4.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 15 λεπτά συμμετοχής σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson στο πρωτάθλημα και μένει να φανεί τι θα γίνει με την περίπτωσή του στη συνέχεια.

Ως εκ τούτου, η Ένωση θα παραταχθεί με έντεκα παίκτες, αφού εκτός βρίσκονται οι τραυματίες, Μπράντον Νάιτ και Δημήτρης Φλιώνης. Η εντεκάδα της ΑΕΚ Betsson αποτελείται από τουςΧολ , Ράντλ , Καμπερίδης , Μαραθωνίτης , Πιλάβιος , Νετζήπογλου , Αγραβάνης , Χατζηδάκης , Κουζμίνσκας , Κουζέλογλου και ΜακΡέι.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπάσκετ

Ζούρος: ‘Η σεζόν ανήκει στο παρελθόν, εύχομαι η ΑΕΚ να έχει τη δυνατότητα να δουλευτεί την επόμενη σεζόν’

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Μια προβληματική σεζόν έφτασε στο τέλος της για την ΑΕΚ Betsson, καθώς γνώρισε τη δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2) στα playoffs της Stoiximan Basket League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Ζούρος έκανε μια μικρή ανασκόπηση της σεζόν των κιτρινόμαυρων και ευχήθηκε “καλή συνέχεια” στους ερυθρόλευκους στις δηλώσεις του μετά από τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου:

Advertisement

Για τη φετινή σεζόν και τα προβλήματα με τις απουσίες παικτών: “Αν απαριθμήσουμε, θα καθίσουμε πολλές ώρες να συζητήσουμε για το ποιοι ήταν οι παίκτες και ποιο ήταν το ρόστερ που έπαιξε και το πότε έπαιξε μαζί. Αποκορύφωμα είναι τώρα το τέλος που λείπουν πάρα πολλοί παίκτες. Πρόβλημα υπάρχει σε πολλές θέσεις. Υπήρχαν προβλήματα σε θέματα προπονήσεων που δεν έγιναν.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, έτσι όπως ήμασταν παλέψαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και προπονητικό σταφ. Έχει πολύ καλές συνήθειες. Εμείς αντέξαμε σε ένα διάστημα του παιχνιδιού, όπως και στο προηγούμενο ματς. Κάποια στιγμή ανοίγει το παιχνίδι, υπάρχει ποιότητα και αυτοματισμοί. Εμείς δεν έχουμε από αυτά. Δεν μπορούσαμε να έχουμε, δεν ήταν δυνατό να τα έχουμε.

Εύχομαι η ΑΕΚ του χρόνου να είναι πιο ανταγωνιστική, να ξεκινήσει και να τελειώσει με σωστό ρόστερ. Η ομάδα να έχει τη δυνατότητα να δουλευτεί. Να έχει τον κόσμο, βλέπετε ότι όταν παίζουμε χωρίς κόσμο, δεν υπάρχει το πάθος που πρέπει να υπάρχει σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλων ομάδων.

Advertisement

Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχουν δύο ομάδες στο Final Four της EuroLeague. Μακάρι να δούμε ελληνικό τελικό, όχι εμφύλιο όμως. Να διεξαχθεί ομαλά για να δείξουμε σε όλους ότι το μπάσκετ πηγαίνει μπροστά. Όλες οι ομάδες πήγαν καλά φέτος. Και το Περιστέρι και ο Άρης και ο Προμηθέας, που πήγαν καλά στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για εμάς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ, να πηγαίνουμε καλά και να ανεβάζουμε το μπάσκετ όσο το δυνατόν ψηλότερα”.

Για το προπονητικό του μέλλον: “Το συμβόλαιο μου τελειώνει. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον επαγγελματισμό του κάθε ανθρώπου, την εργατικότητα, τη σοβαρότητα και από εκεί κρίνεσαι και προχωράς. Από σήμερα είμαι ελεύθερος στην αγορά, θα δούμε τι θα κάνουμε. Πάντα υπάρχει κάτι και στα 38 χρόνια που είμαι στο χώρο, πιστεύω ότι σε όποια ομάδα έχω δουλέψει, προσπαθώ να δίνω το καλύτερο και να αφήνω το στίγμα μου”.

Advertisement
Continue Reading

Μπάσκετ

Το high-five του Μπαρτζώκα με τον διαιτητή Μαγκλογιάννη στο ΑΕΚ Betsson – Ολυμπιακός

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Μία πολύ όμορφη και ανθρώπινη στιγμή μοιράστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον δεύτερο διαιτητή του Game 2 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ Betsson, Στέφανος Μαγκλογιάννης.

Ο Έλληνας ρέφερι παραδέχθηκε στον τεχνικό των ερυθρολεύκων πως “έχασε” ένα φάουλ που έγινε σε βάρος του Άλεκ Πίτερς και δεν το σφύριξε. Με τη σειρά του ο κόουτς Μπαρτζώκας έκανε high-five μαζί του, για να δείξει πως κατανοεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και δείχνοντας την εκτίμησή του για την ειλικρινή στάση του Μαγκλογιάννη.

Continue Reading

Μπάσκετ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 68-100: Καθάρισε την πρόκριση και φτιάχνει βαλίτσες για το Βερολίνο

OLA AEK Press

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφειο ο

Άνετο απόγευμα είχε το Σάββατο (18/5) στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 100-68 της ΑΕΚ και με σκορ 2-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι – Κολοσσός (επίσης στις δύο νίκες).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε τους ασθενείς Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος – Σακίλ ΜακΚίσικ στη διάθεσή του, φυσικά ούτε τους Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα, Μόουζες Ράιτ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος. Πήρε σε ροτέισον δέκα παικτών, είδε καλά διαστήματα, κυρίως όμως δεν είδε νέα προβλήματα τραυματισμών.

Οι Πειραιώτες έχουν πλέον μπροστά τους τέσσερις ημέρες για ξεκούραση και για δουλειά, καθώς την Τετάρτη (22/5) θα μπουν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στο Βερολίνο για το Final Four της EuroLeague. Εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (24/5 στις 22:00) θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο τον τελικό και το συναπάντημα με Φενέρμπαχτσε ή Παναθηναϊκό.

Advertisement

Αϊζέια Κάναν και Άλεκ Πίτερς (οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν) ήταν οι δύο που ξεχώρισαν, με τον πρώτο να έχει 16 πόντοις από 1/2 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 2/2 βολές και τον δεύτερο άλλους 16 αλλά μαζί με εννέα ριμπάουντ και επτά ασίστ σε 21 λεπτά. Μιλουτίνοβ και Λούντζης ξεχώρισαν από τη second unit, έπαιξαν στο φινάλε Τανούλης και Αμπόση, με τον δεύτερο να γράφει την κατοστάρα με τρίποντο από την κορυφή.

Όσο για την ΑΕΚ; Έκλεισε με ήττα μία αποκαρδιωτική σεζόν με χίλια προβλήματα, με τον οργανισμό να περπατάει σε μια κλωστή και με το μέλλον να δείχνει αβέβαιο. Οι κιτρινόμαυροι είχαν κακή εικόνα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έπαιξαν πολλά ματς χωρίς τον κόσμο τους και από ένα σημείο κι έπειτα έμοιαζαν να περιμένουν απλώς το φινάλε της περιόδου.

Ο Ηλίας Ζούρος είδε σημαντικούς παίκτες όπως ο Αγραβάνης, ο Ραντλ και ο ΜακΡέι να μένουν χαμηλά, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας προσπάθησε αλλά ήξερε κι εκείνος πως η χρονιά δεν θα έπαιρνε παράταση για τρίτο αγώνα στο ΣΕΦ.

Advertisement

Με 33 ασίστ για 11 λάθη έκλεισε το σαραντάλεπτο ο Ολυμπιακός. 13-11 οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου, 28-48 οι πόντοι στη ρακέτα, 8-8 οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες (επιθετικά ριμπάουντ), 13-12 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 32-51 οι πόντοι από τους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Συμεωνίδης, Μαγκλογιάννης, Χατζημπαλίδης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-24, 41-49, 53-72, 68-100

Advertisement

ΑΕΚ BETSSON (Ζούρος): Χολ 4 (2 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ραντλ 8 (1), Αγραβάνης 10 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Χατζηδάκης 2 (1/8 δίποντα), ΜακΡέι 12 (5/6 δίποντα), Καράμπελας 2, Πιλάβιος, Νετζήπογλου 5, Κουζμίνσκας 12 (4/10 σουτ), Νάιτ 9 (2/6 τρίποντα), Κουζέλογλου 4 (2/7 σουτ), Νικολάου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 3 (1/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κάναν 16 (1/2 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη), Φαλ 7 (3/6 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 μπλοκ), Παπανικολάου 7 (2), Πίτερς 16 (7/10 δίποντα, 2/2 βολές, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Λούντζης 9 (3/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Λαρεντζάκης 4 (4 ριμπάουντ), Μήτρου-Λονγκ 14 (3/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/7 βολές, 6 ασίστ, 1 λάθος), Πετρούσεβ 4 (6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μιλουτίνοβ 17 (8/8 δίποντα, 1/1 βολή, 7 ριμπάουντ), Τανούλης, Αμπόση 3 (1)

Τα ομαδικά στατιστικά της ΑΕΚ: 19/40 δίποντα, 6/27 τρίποντα, 12/16 βολές, 26 ριμπάουντ (20 αμυντικά – 6 επιθετικά), 13 ασίστ, 8 κλεψίματα, 9 λάθη, 5 φάουλ

Advertisement

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 26/39 δίποντα, 12/26 τρίποντα, 12/16 βολές, 42 ριμπάουντ (33 αμυντικά – 9 επιθετικά), 33 ασίστ, 5 κλεψίματα, 5 μπλοκ, 11 λάθη, 17 φάουλ

Continue Reading
Advertisement
Ποδόσφαιρο2 ώρες πριν

Τα highlights από την 100άρα πρόκρισης του Ολυμπιακού στα Άνω Λιόσια

Ποδόσφαιρο3 ώρες πριν

Αλμέιδα: «Ευγνώμων στον Μελισσανίδη και τον κόσμο της ΑΕΚ – Αυτή η ομάδα θα είναι πάντα ανταγωνιστική»

Μπάσκετ3 ώρες πριν

Ζούρος: ‘Η σεζόν ανήκει στο παρελθόν, εύχομαι η ΑΕΚ να έχει τη δυνατότητα να δουλευτεί την επόμενη σεζόν’

Ποδόσφαιρο3 ώρες πριν

Ζούρος: «Από σήμερα είμαι ελεύθερος – Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν»

Ποδόσφαιρο4 ώρες πριν

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με 100άρα ο Ολυμπιακός και τώρα… Βερολίνο!

Μπάσκετ4 ώρες πριν

Το high-five του Μπαρτζώκα με τον διαιτητή Μαγκλογιάννη στο ΑΕΚ Betsson – Ολυμπιακός

Μπάσκετ4 ώρες πριν

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 68-100: Καθάρισε την πρόκριση και φτιάχνει βαλίτσες για το Βερολίνο

Ποδόσφαιρο5 ώρες πριν

ΑΕΚ Betsson: Με συνταγή ΣΕΦ στο Game 2 με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο6 ώρες πριν

Με Γκατσίνοβιτς, Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Μαξίμοβιτς η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το Euro 2024

Ποδόσφαιρο6 ώρες πριν

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Γουίλιαμς-Γκος, μέσα ο Πετρούσεφ με ΑΕΚ Betsson

Ποδόσφαιρο7 ώρες πριν

Τσακίρης: «Πολύ όμορφη γιορτή στη Φιλαδέλφεια με γεμάτο το γήπεδο και όλους στο… κινητό»

Ποδόσφαιρο8 ώρες πριν

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης, συνθήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το ξενοδοχείο του

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Τσακίρης: «Γιατί θα κρατούσα τον Κάλενς – Λειτουργεί άψογα η τριάδα Αλμέιδα-Κουχάρσκι-Κονέ»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Οι αριθμοί του Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το αήττητο της Ένωσης στο Φάληρο και η συντριπτική υπεροχή των Πειραιωτών στα γκολ

Ποδόσφαιρο3 ημέρες πριν

Αγραβάνης για το τρίποντο μπροστά στον Φαλ: «Όταν βλέπεις όλη μέρα Ναν και Ant-man…»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Τσακίρης: «Πώς θα εγγυηθεί ασφάλεια η Αστυνομία με χιλιάδες οπαδούς, όταν δεν μπόρεσε με 100 Κροάτες;»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Τα διλήμματα του Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο3 ημέρες πριν

Το μακρινό ευρωπαϊκό ταξίδι είχε τελικά μόνον οφέλη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο3 ημέρες πριν

Αλμέιδα: «Το χειρότερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα εγώ στην ΑΕΚ – Σήμερα δεν θα κοιμηθώ»

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Μουκουντί

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Μουκουντί για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα πριν

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια στη Ν. Φιλαδέλφεια εν όψει τελικού»

Ποδόσφαιρο6 ημέρες πριν

Τσακίρης: «Ο στόχος για διπλό στο Φάληρο υπήρχε και πριν το 2-0 της Τούμπας – Τα ματς… αίμα και άμμος πάνε στον Αλμέιδα»

Ποδόσφαιρο4 ημέρες πριν

Αυλαία στα Playoffs με Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Περιστέρι bwin-Κολοσσός Ρόδου

Copyright © 2023 olaaek.gr